Jemy zdrowo to od teraz Mandimu 🩵

Pasta do pieczywa z tuńczykiem i ogórkiem

Śniadania

Pasta do pieczywa z tuńczykiem i ogórkiem

10 min 10 min 0 min 0 min Łatwe Łatwe 1 sztuka 1 sztuka

Wartości odżywcze na 1 porcję/szt.

Dodaj do ulubionych

470 kcal 64 g białek 14 g tłuszczów 22 g węglowodanów

Składniki

Serek wiejski, Tuńczyk, Ogórek, Dymka, Limonka, Sól, Pieprz, Kapary

Sposób przygotowania1

Serek wiejski, tuńczyka i kapary umieść w blenderze kielichowym i zmiksuj na gładką masę.

Dodaj posiekaną dymkę i drobno pokrojone ogórki. Skrop sokiem z limonki i dopraw do smaku solą i pieprzem.

Podawaj z pieczywem razowym.